Over Plein B

Plein B is

“Plein”. Een plaats voor samenkomst van mens en gebeurtenis. Er wordt over nieuws gesproken, er vind sociale cohesie voor jong en oud plaats, er ontstaan meningen, vooroordelen worden besproken, creatieve mensen ontplooien er creatieve ideeën en activiteiten en er worden innovatieve plannen gesmeed. En niet te vergeten staat de “B” voor Bas; in mij als persoon.

 

Bij Plein B draait het voornamelijk om het simpel toepasbaar maken van de diverse gereedschappen die binnen het vakgebied voorhanden zijn of die nog te ontwikkelen zijn. Wij zijn in de samenwerking met andere disciplines in onze brede expertise veelzijdige professionals en bekend op diverse (bouw- en infra) werkvelden. Onze specialisaties richten zich op contracteren, aanbesteden, praktisch samenwerken en omgevingsmanagement in de Grond, Weg en Waterbouw.

 

Wij zijn organisatiesensitief en samenwerkingsgericht waardoor wij continue balans zoeken tussen de individu en de lijn- en projectorganisatie. Mensen en organisaties worden op een prettige en directe manier begeleid in de wetenschap dat de bouwopgave en de technische oplossing de ultieme doelen zijn. Het proces is het gereedschap, het contract een middel om deze doelen te behalen.

Wij werken samen, voor en met: