Contract op maat

Realisatie

Geschiloplossing als onafhankelijke deskundige / bouwbemiddeling / mediation

Ondanks dat wij het merendeel van onze energie steken in het denkproces aan de voorkant ervaren we ook dat er in de uitvoeringsfase onduidelijkheden kunnen ontstaan over contractuele en technische uitgangspunten welke leiden tot geschillen of meningsverschillen.

 

Wij ondersteunen opdrachtgevers en opdrachtnemers bij ontstane meningsverschillen tijdens de uitvoeringsperiode van een bouwovereenkomst of verduidelijking / interpretatie bij contractuele of technische uitgangspunten van een contract. De basis hiervan ligt in de UAV of UAV-GC en in combinatie met bijvoorbeeld RAW of STABU. Wij kunnen het contract snel doorgronden, terugpakken op het doorgelopen proces en op maat (bindend) advies geven op basis van de vraagstelling van zowel de opdrachtgever als opdrachtnemer. Het ultieme doel is om zo snel mogelijk weer verder te kunnen met het project en de samenwerking op het oorspronkelijke niveau te hervatten en waar nodig te verbeteren.

 

Kosten

Afhankelijk van de aard en omvang van de vraagstelling van opdrachtgever en opdrachtnemer worden de kosten voor ondersteuning vooraf met jou bepaald vanaf € 1.195,00 exclusief BTW. Ervaring leert dat kosten variëren en afhankelijk zijn van de complexiteit en eventueel extra in te schakelen technische expertise buiten het werkveld van Plein B.  Advisering / bureauonderzoek is inclusief voorbereiding en intake,  het onderzoek, (tussentijds) overleg- en/of rapportage en eventuele reis- of reprokosten.