Contract op maat

Voorbereiding

Opstellen van RAW, UAV en UAV-GC contractdocumenten

Plein B heeft de expertise in huis om diverse contractdocumenten op te stellen en functioneel in te richten. Dit doen wij regelmatig op basis van een door de opdrachtgever aangereikt ‘moederbestek’ of door middel van een te doorlopen proces om te komen tot heldere en betrouwbare uitgangspunten.

 

Alvorens wij de contractdocumenten opstellen zal met de opdrachtgever een intake plaatsvinden, zodat helder is wat de doelstellingen en de uiteindelijke technische opgaven zijn. Als onderdeel van de intake kan Plein B begeleiden bij diverse processtappen, indien deze vooraf nog niet zijn doorlopen. Wij hebben ervaring met het opstellen van zowel UAV / RAW bestekken, UAV-GC contractdocumenten als met bouwteamovereenkomsten.

 

Kosten

De kosten voor het opstellen van contractdocuementen worden op aanvraag bepaald, afhankelijk van onder andere de complexiteit van de klantvraag en de complexiteit van de techniek en het project. Het opstellen van contractdocumenten bestaat onder andere uit de voorbereiding, intake, eventuele deelname aan het projectteam, doornemen en bespreken van de projectdocumentatie, het vervaardigen van de contractdocumenten, een check door een collega, vervaardigen van concept en definitieve documenten en de uiteindelijke oplevering en evaluatie.