Niews & Kennis

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

“Zaken simpel houden is vrij moeilijk. Zaken moeilijk maken is vrij simpel” Plein B gaat uit van de eenvoud, moeilijk kan dan altijd nog.

Wij zijn specialist op het gebied van contracteren en aanbesteden in de infra en de bouw en richten ons daarmee primair op de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Wij kijken breed naar het totale infrawerkveld en opereren altijd met het oog op ketensamenwerking.

Altijd centraal hierin staan de mens en het proces binnen uw project- en beheerorganisatie. Samen met u buigen wij ons over uw vraagstukken met als doel het slimmer, leuker en makkelijker inrichten van uw processen. We kijken wat uw organisatie nodig heeft om goed te kunnen functioneren en gaan daarbij uit van uw grootste kapitaal, uw medewerkers en uw organisatiedoelen.

Kenmerkend voor Plein B is dat coaching en advies altijd samengaat met kennisdeling. Alles wat wij doen gaat gepaard met een stukje kennisoverdracht die uw organisatie nodig heeft voor dat onderdeel waarvoor u ons inschakelt. Op deze manier stellen wij u meer in staat om op onderdelen zelfstandig te opereren zonder dat het ontbreken van kennis voor u een belemmering vormt.

Eén antwoord op “Niews & Kennis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *