Kennis en opleiding

Wij smeden diensten en kennis samen

Training en kennisborging

Informatieoverdracht speelt een belangrijke rol binnen Plein B en onderschrijven het soort dienstverlening die wij onze klanten gunnen. Wij verzorgen diverse trainingen op maat, afhankelijk van de vraag, gericht op de toepassing. Onze expertise ligt hierbij met name op.

 

  • UAV, RAW, UAV-gc, Bouwteam
  • Functioneel specificeren
  • Systems Engineering
  • Projectmatig werken
  • Bouwprocesmanagement

 

Kenmerkend voor onze trainingen zijn de korte duur in relatie tot kleine groepen. Zodoende is er meer ruimte voor maatwerk, discussie en interactie en staat kostbare tijd niet continue onder druk. De trainingen gaan regelmatig samen met de coaching- en adviestrajecten van Plein B. Er is dan ook meer sprake van maatwerk in relatie tot de praktijksituatie.

 

Kosten

De training op maat is in principe voor maximaal 8 personen en kan worden gegeven op jouw locatie of op de locatie van Plein B. Door jou kan, in overleg met ons, de keuze worden gemaakt voor een cursusduur van één dagdeel of een training van één dag. De kosten voor één dagdeel cursus zijn € 1.195,00. De kosten voor één eendaagse cursus zijn € 1.595,00 exclusief BTW. Dit is inclusief voorbereiding en ontwikkeling, de training en eventuele reis- en verblijfskosten.

 

Voor een meerdaagse training (eventueel met meerdere deelnemers) maken wij graag een overzichtelijk offerte en samen met jou afzonderlijke afspraken.

ToolBox

Plein B verzorgt ToolBoxen voor opdrachtgevers en opdrachtnemers. Het doel van deze toolboxen is om met een gemiddelde groepsgrootte in korte tijd hele specifieke en gerichte kennis te delen over aanbesteden, de UAV, RAW, UAV-GC en Bouwteams. Bijvoorbeeld tijdens een afdelingsoverleg, bouwoverleg, projectenoverleg, project start-up, project follow-up in een georganiseerde setting van maximaal 1,5 á 2 uur. Deze werkvorm is informatie- en praktijkgericht, kort van duur en aantrekkelijk geprijsd.

 

Kosten

De toolbox wordt gegeven op locatie of digitaal via MS-Teams. Eventueel in overleg met ons kan de keuze worden gemaakt voor het onderwerp of onderwerpen die een direct raakvlak hebben met elkaar. De kosten voor een toolbox zijn € 345,00 exclusief BTW. Dit is inclusief beperkte voorbereiding, het overlegmoment maar exclusief eventuele reis- en verblijfskosten.

Meer weten of reserveren?

Neem contact op

Contractsupport en aanbestedingsservice

Heb je inhoudelijke vragen op het gebied van contracteren en aanbesteden in de grond, weg en waterbouw dan kun je het onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Je kunt ons bellen op telefoonnummer 06-21260703.
Eveneens kunnen leden van “Bouwcirculair en Moederbestek.nl” gebruik maken van het Kennisplein.

Vragen? Vul hier het formulier in.