Over Plein B

Plein B is…..

“Plein”. Een plek voor samenkomst van mens en gebeurtenis. Er wordt over nieuws gesproken, er vind sociale cohesie voor jong en oud plaats, er ontstaan meningen, vooroordelen worden onderbouwde oordelen, creatieve mensen ontplooien er creatieve ideeën en activiteiten en er worden innovatieve plannen gesmeed. En zo eenvoudig als het is staat de “B” voor Bas.

 

Wij houden van eenvoud en helderheid in het bouwproces en het simpel toepasbaar maken van de diverse gereedschappen die binnen ons vakgebied voorhanden zijn. Jouw werk wordt hiermee nog beheersbaarder en gemakkelijker, maar ook uitdagender. Wij zijn  veelzijdige professionals en specialist op het gebied van bouwcontracten, aanbesteden, praktisch samenwerken en bouwprocesmanagement in de Grond, Weg en Waterbouw en de Bouw.

 

Wij zijn organisatiesensitief en erg samenwerkingsgericht. Mensen en organisaties worden op een prettige en directe manier begeleid in de wetenschap dat de bouwopgave en de technische oplossing de ultieme doelen zijn. Het proces het gereedschap is en het contract een middel is om deze doelen te behalen.

 

Wij zijn erg benieuwd naar jou als bezoeker en hopelijk ook als klant van Plein B. Wil je een afspraak maken dan kan dat uiteraard via het contactformulier of rechtstreeks via bdoms@pleinb.nl of 06-21260703.

 

Bas Doms

Wij werken samen, voor en met: