Over Plein B

Plein B is…..

“Plein”. Een plek voor samenkomst van mens en gebeurtenis. Er wordt over nieuws gesproken, er vindt sociale cohesie voor jong en oud plaats, er ontstaan meningen, vooroordelen worden onderbouwde oordelen, creatieve mensen ontplooien er creatieve ideeën en activiteiten en er worden innovatieve plannen gesmeed. En zo eenvoudig als het is staat de “B” voor betrouwbaar, beheersbaar en benaderbaar.

 

Wij houden van eenvoud en helderheid in het infra- en bouwproces en het simpel toepasbaar maken van de diverse gereedschappen die binnen ons vakgebied voorhanden zijn. Jouw werk wordt hiermee nog beheersbaarder en gemakkelijker, maar ook leuker en uitdagender. Wij zijn veelzijdige professionals en specialist op het gebied van bouwcontracten, aanbesteden, praktisch samenwerken en bouwprocesmanagement in de Grond-, Weg en Waterbouw en de Bouw.

 

Wij zijn organisatiesensitief en erg samenwerkingsgericht. Mensen en organisaties bereiken ons gemakkelijk en worden op een prettige en directe manier begeleid in de wetenschap dat de bouwopgave en de technische oplossing de ultieme doelen zijn. Het proces, de kaders en het contract zien wij als het gereedschap om deze doelen te behalen waarbij wij samen met jou zorg dragen voor het juiste gebruik ervan.

 

Bas Doms

Adviseur aanbesteden, bouwovereenkomsten en bouwproces in de GWW en Bouw / directeur Plein B

Ik ben…..

Dorine Merkx en werkzaam als organisatie- / projectondersteuner bij Plein B. Je komt mij in de organisatie tegen als het gaat over het maken van afspraken, de planning, de correspondentie, offertes, facturatie en ondersteuning in de projecten waar nodig, het trainings- en cursusprogramma en alle verdere voorkomende werkzaamheden op het gebied van administratie en organisatie.

 

Wij zijn erg benieuwd naar jou als bezoeker en hopelijk ook als klant van Plein B. Wil je een afspraak maken dan kan dat uiteraard via het contactformulier, info@pleinb.nl of rechtstreeks via bdoms@pleinb.nl – 06-21260703 of dmerkx@pleinb.nl – 06-19838344.

 

 

 

 

 

 

 

Dorine Merkx

Organisatie- / projectondersteuner Plein B

Wij werken samen, voor en met: