Kennisplein

Training en kennisborging

Informatieoverdracht speelt een belangrijke rol binnen Plein B en onderschrijven het soort dienstverlening die wij onze klanten gunnen. Wij verzorgen diverse trainingen op maat, afhankelijk van de vraag, gericht op de toepassing. Onze expertise ligt hierbij met name op.

 

  • UAV, RAW, UAV-gc, Bouwteam
  • Functioneel specificeren
  • Systems Engineering
  • Projectmatig werken
  • Bouwprocesmanagement

 

Kenmerkend voor onze trainingen zijn de korte duur in relatie tot kleine groepen. Zodoende is er meer ruimte voor maatwerk, discussie en interactie en staat kostbare tijd niet continue onder druk. De trainingen gaan regelmatig samen met de coaching- en adviestrajecten van Plein B. Er is dan ook meer sprake van maatwerk in relatie tot de praktijksituatie.

ToolBox

Plein B verzorgt ToolBoxen voor opdrachtgevers en opdrachtnemers. Het doel van deze toolboxen is om in korte tijd hele specifieke en gerichte kennis te delen over aanbesteden, de UAV, RAW, UAV-GC en Bouwteams. Bijvoorbeeld tijdens een afdelingsoverleg, bouwoverleg, projectenoverleg, project start-up, project follow-up of een georganiseerde setting van maximaal 1,5 á 2 uur. Deze werkvorm is informatie- en praktijkgericht, kort van duur en aantrekkelijk geprijsd.

Meer weten of reserveren?

Neem contact op

Contractsupport

Heb je inhoudelijke vragen op het gebied van contracteren en aanbesteden in de grond, weg en waterbouw dan kun je het onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Je kunt ons ook bellen op telefoonnummer 06-21260703.
Eveneens kunnen leden van “Bouwcirculair en Moederbestek.nl” ook gebruik maken van het Kennisplein.

Vragen? Vul hier het formulier in.